«Τριαντατρία» διηγήματα – Συλλογικό έργο

0

triantatriaΤίτλος: «Τριαντατρία»

Συλλογικό έργο

Είδος: Διήγημα

Εκδόσεις Microstory

Άδεια διανομής: Creative Commons BY-NC-ND  (Αναφορά δημιουργού – Μη εμπορική χρήση – Όχι παράγωγα έργα)

Σελίδες: 169

Έτος έκδοσης: 2013

 

✔ Κατεβάστε το e-book:

  PDF

 

✔ Περιγραφή:

Όταν το Νοέμβριο του 2012 ξεκινούσε η προσπάθεια να «στήσουμε» μια διαδικτυακή πλατφόρμα ανοικτής λογοτεχνίας, είχαμε επίγνωση ότι εκ των πραγμάτων απευθυνόμαστε σε ένα περιορισμένο κοινό. Σύντομα νιώσαμε μια ευχάριστη έκπληξη, αφού διαπιστώσαμε ότι τελικά δεν είμαστε λίγοι, απλώς δεν γνωριζόμαστε.

Δεν είμαστε λίγοι, όλοι εμείς, που ζούμε έξω από τον κύκλο, του πόσα έχεις, της καταπάτησης των αξιών και της μιζέριας, που κάποιοι έχουν φτιάξει και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας εντάξουν σε αυτόν.

Δεν είμαστε λίγοι εμείς, που σιγοτραγουδάμε το Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ και πιστεύουμε ότι δε θα χαθούμε αν βγούμε από τον κύκλο τους. Σήμερα, το www.microstory.gr είναι ταυτόχρονα πομπός και δέκτης της ανησυχίας, της σκέψης, της πρότασης, της δημιουργίας.

Το κάθε κείμενο που παρουσιάζεται στις σελίδες του, λειτουργεί σα σύγχρονη φρυκτωρία μεταφέροντας δύναμη, προβληματισμό, συναίσθημα και πάνω απ’ όλα ελπίδα ότι τελικά δεν είμαστε λίγοι.

Να λοιπόν, που το διαδίκτυο, μας επιτρέπει να ενώνουμε ο καθένας το προσωπικό του στίγμα, με το στίγμα όλων όσοι βρίσκονται σε κάποια μικρή ή μεγάλη χιλιομετρική απόσταση από εμάς.

 

Συμμετέχουν οι συγγραφείς:

Δημήτρης Δεγαμινιώτης, Ματίνα Νίκα, Φίλιππος Φίλιας, Χρήστος Δούλης, Κατίνα Βλάχου, Χρήστος Αρμάνδος Γκέζος, Λάμπρος Δερμεντζόγλου, Γιάννης Τσιπέλης, Κατερίνα Τσούτσα, Λευτέρης Ασπρόπουλος, Μικέλα Φερούση, Κώστας Αλεξόπουλος, Το ελατήριο, Γιώτα Φλώρου, Μάρη Ι. Τσαμακίδου Παπαποστόλου, Ναταλία Ηλία, Δημήτρης Ζαφείρης, Μαρία Μπάστα, Θεοδώρα Τζόκα, Σμαραγδή Μητροπούλου, Κώστας Θερμογιάννης, Δάφνη Κιολέογλου, Μαριάννα Γεωργοτά, Μάρκος Ξύδας, Τάνια Ζαρζαβατσάκη, Νίκη Μαρούλη, Φίλιππος Γαλιάσος, Γιώργος Γραμματόπουλος, Χάρης Γαντζούδης, Νίκος Μεντζίνης, Νιόβη Λύρη, Ελένη Κοφτερού

 

Πηγή: [ www.microstory.gr ]

 

✔ Μοιραστείτε το:
  •  
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.