«Το Τραγούδι της Ψυχής» – Μυθιστόρημα του Κώστα Βουλαζέρη

0

to-tragoydi-ths-psyxhsΤίτλος: «Το Τραγούδι της Ψυχής»

Μια ιστορία από το Θρυμματισμένο Σύμπαν

Συγγραφέας: Κώστας Βουλαζέρης

Είδος: Μυθιστόρημα

Ψηφιακή έκδοση

Άδεια διανομής: Creative Commons BY-NC-ND (Αναφορά δημιουργού – Μη εμπορική χρήση – Όχι παράγωγα έργα)

ISBN 978-618-5031-29-9

Σελίδες: 848  //  Έτος έκδοσης: 2010

 

✔ Κατεβάστε το e-book επιλέγοντας μορφότυπο:

PDF ePub Kindle mobi

 

✔ Περιγραφή:

Στη Θακέρκοβ, μια από τις σημαντικότερες πόλεις της Σεργήλης, οι πράκτορες της Παντοκράτειρας έχουν υπό τον έλεγχό τους τις δυνάμεις ασφαλείας, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τον Πολιτειάρχη. Ακόμα και τη μεγαλύτερη συμμορία της πόλης που είναι γνωστή ως Λεγεώνα και ορίζει την περιοχή της με δίκυκλα, πυροβόλα, και τρόμο.

Η διαφθορά και η τρομοκρατία κυβερνούν την πόλη, και ο μόνος νόμος είναι αυτός των συμφερόντων των πρακτόρων της Παντοκράτειρας και όσων τα έχουν καλά μαζί τους. Οι δημοσιογράφοι που ενδιαφέρονται για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη μοιάζουν με χαμένος είδος· αλλά μία απ’αυτούς είναι η Τζάκι Νίλκοφ, η οποία έχει επαφές με τον Έκτορα και τους επαναστάτες του.

Ο Έκτορας, ένας Πρόμαχος της Επανάστασης χρηματοδοτούμενος από τον Πρίγκιπα Ανδρόνικο της Απολλώνιας, έχει συγκεντρώσει μια ομάδα ανθρώπων που αγωνίζονται εναντίον των Παντοκρατορικών· όμως, σε μια πόλη σαν τη Θακέρκοβ, πρέπει συνεχώς να κρύβονται και να είναι σε επιφυλακή, γιατί ο κίνδυνος παραμονεύει παντού.

Κι αυτή τη φορά, καθώς οι πράκτορες της Παντοκράτειρας αναζητούν κάτι καλυμμένο σε πέπλο μυστηρίου, ο κίνδυνος δείχνει να είναι μεγαλύτερος από ποτέ.

Φαινομενικά αθώοι πολίτες εκβιάζονται, οικοδομήματα ανατινάζονται ανεξήγητα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παραπληροφορούν τους πάντες, μια απόκοσμη φωνή έρχεται από τα υπόγεια των ερειπίων, συμμορίες τρομοκρατούν τους δρόμους της Θακέρκοβ, ένα ακατανόητο πλάσμα έχει πέσει από το φεγγάρι, ένας παλιός στρατιώτης της Παντοκράτειρας έχει παράδοξες εμπειρίες, μια ψυχοτρόπος ουσία απειλεί να καταστρέψει ολόκληρη την πόλη, και μαύρα πουλιά-φαντάσματα φτερουγίζουν ανάμεσα, μέσα, και κάτω από τις ψηλές πολυκατοικίες της Θακέρκοβ…

 

Πηγή: [ Θρυμματισμένο Σύμπαν ]

 

✔ Μοιραστείτε το:
  •  
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.