«Το Πνεύμα του Θεουργού» – Μυθιστόρημα του Κώστα Βουλαζέρη

0

to-pneyma-toy-theoyergoyΤίτλος: «Το Πνεύμα του Θεουργού»

Μια ιστορία από το Θρυμματισμένο Σύμπαν

Συγγραφέας: Κώστας Βουλαζέρης

Είδος: Μυθιστόρημα

Ψηφιακή έκδοση

Άδεια διανομής: Creative Commons BY-NC-ND (Αναφορά δημιουργού – Μη εμπορική χρήση – Όχι παράγωγα έργα)

ISBN 978-618-5031-36-7

Σελίδες: 1440  //  Έτος έκδοσης: 2012

 

✔ Κατεβάστε το e-book επιλέγοντας μορφότυπο:

PDF ePub Kindle mobi

 

✔ Περιγραφή:

Η αναζήτηση για έναν χαμένο προφήτη ξεκινά, και θα οδηγήσει τους αναζητητές στα έγκατα της Βίηλ και κοντά στην καρδιά του Φωτός… ενώ παντού στη διάσταση οι δυνάμεις της Επανάστασης συγκρούονται με τις δυνάμεις της Παντοκράτειρας, και οι Παντοκρατορικοί Επόπτες προσπαθούν με κάθε μέσο να διατηρήσουν τις κτήσεις τους μπροστά σε μια εξέγερση που ποτέ δεν είχαν φανταστεί.

Ο Ελπιδοφόρος και ο Κλαρκ συνεχίζουν, στη Ρελκάμνια, τη διάσταση-έδρα της Συμπαντικής Παντοκρατορίας, τον πόλεμό τους εναντίον των πρακτόρων του Ελκράσ’ναρχ και του δαιμονικού τους άρχοντα, παλεύοντας να διαλύσουν τις απολυταρχικές δυνάμεις που καταδυναστεύουν την Ατέρμονη Πολιτεία εδώ και δεκαετίες.

Και στην Απολλώνια, τη διάσταση όπου ξεκίνησε η Επανάσταση, την πατρίδα του Πρίγκιπα Ανδρόνικου, ο Πρόμαχος Οδυσσέας και άλλοι επαναστάτες μάχονται εναντίον των τελευταίων Παντοκρατορικών που απομένουν στον βορρά. Οι μάχες, όμως, που τους περιμένουν θα είναι σκληρές και δύσκολες, με παγίδες και εμπόδια στημένα παντού.

Εν τω μεταξύ, η Ναλτάφιρ αναζητά την αινιγματική μορφή που είναι γνωστή ως Άζ’λεφκ. Αλλά μήπως, τελικά, ο Άζ’λεφκ θα βρει εκείνη; Και τι είναι ο Άζ’λεφκ, στην πραγματικότητα; Είναι καν άνθρωπος; Είναι αναμιγμένος με τα γεγονότα της Επανάστασης και της Συμπαντικής Παντοκρατορίας περισσότερο από ό,τι τολμά κανένας να υποθέσει;

 

Πηγή: [ Θρυμματισμένο Σύμπαν ]

 

✔ Μοιραστείτε το:
  •  
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.