«Το Όνειρο της Παντοκράτειρας» – Μυθιστόρημα του Κώστα Βουλαζέρη

0

to-oneiro-ths-pantokrateirasΤίτλος: «Το Όνειρο της Παντοκράτειρας»

Μια ιστορία από το Θρυμματισμένο Σύμπαν

Συγγραφέας: Κώστας Βουλαζέρης

Είδος: Μυθιστόρημα

Ψηφιακή έκδοση

Άδεια διανομής: Creative Commons BY-NC-ND (Αναφορά δημιουργού – Μη εμπορική χρήση – Όχι παράγωγα έργα)

ISBN 978-618-5031-34-3

Σελίδες: 960  //  Έτος έκδοσης: 2011

 

✔ Κατεβάστε το e-book επιλέγοντας μορφότυπο:

PDF ePub Kindle mobi

 

✔ Περιγραφή:

Η εξουσία της Παντοκρατορίας επάνω στο Γνωστό Σύμπαν έχει αρχίσει να φθίνει. Πολλές διαστάσεις βρίσκονται σε ανοιχτή εξέγερση εναντίον της, ενώ κάποιες είναι, πλέον, ήδη πέρα από τον έλεγχό της.

Ο Ανδρόνικος, Πρίγκιπας της Επανάστασης και Βασιληάς της Απολλώνιας, πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα να δοθεί το τελειωτικό χτύπημα στις δυνάμεις που καταδυναστεύουν το σύμπαν. Και δεν είναι μόνο εκείνος που έχει αυτή την πεποίθηση: σύμμαχοί του είναι τρεις μυστηριώδεις μάγοι που αποτελούν τον Κύκλο της Αλήθειας και εναντιώνονται στην Παντοκρατορία όχι μόνο για πολιτικούς λόγους αλλά επειδή καταλαβαίνουν ότι απειλείται η ίδια η φύση της πραγματικότητας.

Θέτουν ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο σε εφαρμογή για να απελευθερώσουν ολόκληρο το Γνωστό Σύμπαν.

Ο Ανδρόνικος ταξιδεύει στη Σάρντλι για να χτυπήσει τα ορυχεία που αποτελούν βασική πηγή μετάλλων για την Παντοκρατορία, και να δώσει ένα γερό πλήγμα στην αποδυναμωμένη οικονομία της.

Ο Ελπιδοφόρος, εξαναγκασμένος πράκτορας των Υπερασπιστών της Παντοκράτειρας, συναντά έναν αινιγματικό μάγο και δύο απόκοσμες, φωτεινές οντότητες που σπάνε τα δεσμά του, ώστε να ξεκινήσει μαζί τους εξέγερση μέσα στην ίδια τη Ρελκάμνια – τη διάσταση-έδρα της Συμπαντικής Παντοκρατορίας.

Η Αλιζέτ, μια από τις τελευταίες Μαύρες Δράκαινες που ακόμα υπηρετούν την Παντοκράτειρα, ταξιδεύει στην πρόσφατα ανακαλυμμένη διάσταση Νόρχακ, με σκοπό να δολοφονήσει τον Προφήτη της – τον Τάμπριελ, έναν πρώην σύζυγο της Παντοκράτειρας που, σύμφωνα με τις φήμες, έχει αποκτήσει ακατανόητες δυνάμεις. Αλλά ο Τάμπριελ δεν πιστεύει πως τίποτα είναι τυχαίο…

Και ο Κύκλος της Αλήθειας επιδιώκει να ανακαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει με την Παντοκράτειρα και τον Ελκράσ’ναρχ προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσει τα όνειρά της…

 

Πηγή: [ Θρυμματισμένο Σύμπαν ]

 

✔ Μοιραστείτε το:
  •  
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.