«Οι Μηχανές του Φωτός» – Μυθιστόρημα του Κώστα Βουλαζέρη

0

oi-mhxanes-toy-fwtosΤίτλος: «Οι Μηχανές του Φωτός»

Μια ιστορία από το Θρυμματισμένο Σύμπαν

Συγγραφέας: Κώστας Βουλαζέρης

Είδος: Μυθιστόρημα

Ψηφιακή έκδοση

Άδεια διανομής: Creative Commons BY-NC-ND (Αναφορά δημιουργού – Μη εμπορική χρήση – Όχι παράγωγα έργα)

ISBN 978-618-5031-35-0

Σελίδες: 1166  //  Έτος έκδοσης: 2011

 

✔ Κατεβάστε το e-book επιλέγοντας μορφότυπο:

PDF ePub Kindle mobi

 

✔ Περιγραφή:

Ο Πρίγκιπας Ανδρόνικος και οι σύντροφοί του συνεχίζουν τον αγώνα τους στη Σάρντλι για την απελευθέρωση ολόκληρης της διάστασης από τον ζυγό της Συμπαντικής Παντοκρατορίας. Για να το κατορθώσουν όμως αυτό, πρέπει να βάλουν όλους τους Οίκους των αρχόντων της Σάρντλι να συνεργαστούν, πράγμα που υποπτεύονται ότι δεν θα αποδειχτεί εύκολο – ειδικά από τη στιγμή που πολλά από τα μέλη των Οίκων είναι παντρεμένα με Παντοκρατορικούς: και οι Παντοκρατορικοί θα κάνουν το παν για να διατηρήσουν την εξουσία τους στη Σάρντλι.

Στη Ρελκάμνια, τη διάσταση-έδρα της Συμπαντικής Παντοκρατορίας, οι πράκτορες της Παντοκράτειρας Σκοτ και Ελίζα ερευνούν τον μυστηριώδη φόνο ενός πάμπλουτου επιχειρηματία, ενώ ο Ελπιδοφόρος συνεχίζει τον σκοτεινό πόλεμό του εναντίον των ανθρώπων του Ελκράσ’ναρχ, και ο Κλαρκ ετοιμάζεται να εξαπολύσει ένα οικονομικό χάος που θα κάνει την οικονομία της Ρελκάμνια να τρανταχτεί ακόμα περισσότερο.

Στη Βίηλ, οι επαναστάτες, ύστερα από τις τελευταίες τους νίκες, ξέρουν ότι δεν βρίσκονται παρά στην αρχή του αγώνα για την απελευθέρωση της διάστασης. Η Πριγκίπισσα Βασνίτα, ο Τάμπριελ, η Ανταρλίδα, και οι σύμμαχοί τους ξεκινάνε μια εκστρατεία για να διώξουν τους Παντοκρατορικούς από την ανατολική Βίηλ, και σύντομα έρχονται σε σύγκρουση με τους αδίστακτους Παντοκρατορικούς Επόπτες των ανατολικών Πριγκιπάτων.

Στην άλλη άκρη της Βίηλ, στα δυτικά, ο Πολ Ντέρνηχ αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τις παλιές του ικανότητες ως πράκτορας της Παντοκράτειρας για να διεισδύσει μέσα στο Πριγκιπάτο Κίρτβεχ, ενώ ο Δαίδαλος συνεχίζει να κατασκευάζει μεταλλικούς ανθρώπους, οι οποίοι σύντομα θα μπουν σε χρήση εναντίον των πολύ μεγαλύτερων αριθμητικά δυνάμεων της Παντοκράτειρας.

 

Πηγή: [ Θρυμματισμένο Σύμπαν ]

 

✔ Μοιραστείτε το:
  •  
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.